logo Dogsisny


Eleonor är Cert. Hundfysioterapeut och Dipl. Hundmassör.

Jag utför massagebehandlingar, friskvårdsundersökningar, har privatlektioner i friskvård och fysträning samt föreläser om friskvård och rehabilitering.


Massagebehandling:
I denna behandling ingår grundlig genomgång av hundens ryggkotpelare, leder och muskulatur. Jag ger din hund en helkroppsmassage och om din hund är i behov av att töja ut ett område avslutar varje behandlad kroppsdel med stretching.


Friskvårdsundersökning:
Grundlig genomgång av hundens rörelse, ryggkotpelare, leder och muskulatur.

Friskvårdsundersökning, med behandling av ett område:
Grundlig genomgång av hundens rörelse, ryggkotpelare, leder, muskulatur och behandling av ett område som behöver mjukas upp. I mina behandlingar använder jag mig av massage, stretching och ledmobilisering.

Friskvårdsundersökning, med ytlig helkroppsmassage:
Grundlig genomgång av hundens rörelse, ryggkotpelare, leder, muskulatur och ytlig massage av hela hundens kropp. En bra behandling att börja med om det är första gången din hund får massage. 

Privatlektion i stretching:
Vi går igenom teoretisk och praktiskt hur du utför stretching på din hund. Du får med dig specifika övningar som din hund eventuellt är i behov av. Vi lägger stor vikt vid att du lär dig stretcha din hund. Kompendium med text och bilder ingår.

Privatlektion i massage för hemmabruk:
Vi går igenom teoretiskt och praktiskt hur du utför massage på Din hund. Vi lägger stor vikt vid att du lär dig massera din hund. Kompendium med text och bilder ingår och en instruktonsfilm på hur du utför massagen på varje kroppsdel. Detta för att underlätta vidare träning på massagen hemma. 

Föreläsning:
Jag besöker gärna er brukshundsklubb eller företag för att föreläsa om friskvård och rehabilitering. Kom gärna med egna önskemål.
Exempel på föreläsningar:
- Massage för hemmabruk, både praktiskt och teoretiskt
- Stretching, både praktiskt och teoretiskt
- Om skadan är framme och hur man kan förebygga skador
- Hundens anatomi
- Träningsfysiologi
- Träning för den äldre hunden
- SimträningJag journalför varje besök för att lätt kunna följa upp mina patienter för kommande besök och behandlingar.

Tysnadsplikt är en självklarhet.


För frågor och/eller boka tid:

Mail: 
dogsis.eleonor@gmail.com 
Telefon: 0727-341700
 

Välkommen!