logo Dogsisny

Varmt välkomna till Snapphanesöket

Officiell TSM klass 1 - 2019-07-01 


Arrangör: SNWK
 
Anordnare: Dogsis
 
Antal deltagare: 25
 
Domare: Sara Andersson
 
Tävlingsledare: Susanne Lindros

Plats: Björkeberg 5, 31021 Hishult
 
TSM Tävling i NW1 med 4 olika sök på en gammal gård på gränsen mellan Skåne och Halland.
 
Anmälan är öppen: onsdag den 1 maj kl 10:00 till tisdag den 21 maj.

Först till kvarn principen (turordning efter inkommen anmälan) tillämpas enligt SNWKs regler – med förtur för SNWKs medlemmar. Snarast efter sista anmälningsdag kommer mail att skickas ut till de som kommit med. Om du inte kommer med kan du se ditt reservplatsnummer på ditt konto på SNWK tävling.
Pris: 475 kr, som betalas in i förskott på bankgiro.

Om du kommer med på tävlingen kommer din bekräftelsesmail innehålla betalningsinfo, och då ska betalningen vara gjord inom en vecka. Betala inte förens du vet att du har fått en plats. Anmälan är bindande.

Anmälan sker via anmälningssystemet SNWK tävling. Man behöver skapa konto innan man kan anmäla sig till aktuell tävling. Enklaste sättet - gå in på SNWK tävling, där kan du båda skapa ett konto för dig och din hund samt anmäla till tävlingen (öppnar 1 maj)

Senast en vecka före tävlingen får deltagarna ett PM med startlista och övrig information.

För att ni inte ska få vänta för länge delar vi in er i en förmiddagsgrupp och en eftermiddagsgrupp. Innan varje grupp börjar blir det registrering och banvandring för den aktuella gruppen. Om du kommer med på tävlingen får du möjlighet för att välja vilken grupp du önskar, men vi kan såklart inte lova att uppfylla allas önskemål.

Det kommer att finnas försäljning av fika på området och det kommer att finnas ett uppvärmningssök så hundarna kan få igång nosen innan tävlingen.

Tävlingen sker i samarrangemang med SNWK. Det krävs giltigt vaccinationsintyg, godkänt doftprov i eukalyptus, SKK registrering eller tävlingslicens samt medlemskap i en SKK ansluten klubb för att få delta.

Eventuella löptikar startar sist.
 
Har du frågor, kontakta Susanne Lindros på: susanne@lindros.se
Varmt välkomna